LOADING

Type to search

Umor

Site-urile de videochat, numai bune pentru a ține contactul cu colegii de facultate și pe timpul pandemiei!

videochat

“Vacanța studențească” forțată de Coronavirus, poate duce la răcirea relațiilor cu colegii de an. Cu alte cuvinte, tot ceea ce-ai lucrat un an de zile în materie de agațament, flirt nevinovat ori mobilizare la bere se poate duce dracului în perioada de pauză școlară. Iată însă că un student de la ASE a descoperit o metodă de a ține aproape de colegi și colege și pe perioada pandemiei.

”Am început să intru pe site-uri de videochat, că am primit niște bani de ziua mea de la o mătușă și-am zis că e mai ieftin decât să scot o fată în oraș. Și cum navigam eu pe-acolo cu stânga, peste cine dau? Colegele mele de an, întinse pe vreo trei pagini… Mai mult n-am căutat că n-am apucat încă să rezolv decât vreo două…”, ne mărturisește Mirel L. din anul 3 Management. ”Dar până încep cursurile și trece nebunia asta cu Coronavirus o să mă pot lăuda că le-am avut pe majoritatea. Noroc că nu durează mult la mine și-mi ajung banii și în vremuri de criză…”

”Mi-a dat pontul și mie Andreea, e chiar wow! Adică, să vă fie clar, fetele astea erau destul de greu abordabile în viața reală. Aici în virtual, însă, mă pot lăuda că le-am tras-o, de mai multe ori chiar…”, ne spune Costel, un student slăbănog cu fața plină de coșuri.

”Ne prind bine niște bani în această perioadă și dacă e să fie și colegi de-ai noștri printre clienți, cu atât mai bine! Mai legăm și noi prietenii, se mai detensionează și ei de la atâta carantină…”, ne-a declarat o studentă sub protecția pixelilor pe față și pe păsărică, bugetul nostru de interviu fiind destul de limitat.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *