Site-urile de videochat, numai bune pentru a ține contactul cu colegii de facultate și pe timpul vacanței!

0
193
student ase vacanta

Vacanța studențească, deși nu foarte lungă, poate duce la răcirea relațiilor cu colegii de an. Cu alte cuvinte, tot ceea ce-ai lucrat un an de zile în materie de agațament, flirt nevinovat ori mobilizare la bere se poate duce dracului în perioada de pauză școlară. Iată însă că un student de la ASE a descoperit o metodă de a ține aproape de colegi și colege și pe perioada vacanței.

”Am început să intru pe site-uri de videochat, că am primit niște bani de ziua mea de la o mătușă și-am zis că e mai ieftin decât să scot o fată în oraș. Și cum navigam eu pe-acolo cu stânga, peste cine dau? Colegele mele de an, întinse pe vreo trei pagini… Mai mult n-am căutat că n-am apucat încă să rezolv decât vreo două…”, ne mărturisește Dezideriu L. din anul 3 Management. ”Dar până încep cursurile o să mă pot lăuda că le-am avut pe majoritatea. Noroc că nu durează mult la mine și-mi ajung banii…”

”Mi-a dat pontul și mie Dezi, e chiar wow! Adică, să vă fie clar, fetele astea erau destul de greu abordabile în viața reală. Aici în virtual, însă, mă pot lăuda că le-am tras-o, de mai multe ori chiar…”, ne spune Oli, un student slăbănog cu fața plină de coșuri.

”Ne prind bine niște bani de vacanță și dacă e să fie și colegi de-ai noștri printre clienți, cu atât mai bine! Mai legăm și noi prietenii, se mai detensionează și ei…”, ne-a declarat o studentă sub protecția pixelilor pe față și pe păsărică, bugetul nostru de interviu fiind destul de limitat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Adaugă un comentariu
Introdu numele aici