LOADING

Type to search

Blog Fashion

5 culori îndrăznețe din garderoba pentru iarnă: LE AI?

culori indraznete iarna 2019 2020

Cine zice că iarna trebuie să fie gri nu s-a uitat la vremea care încă nu ne deprimă și apoi a uitat că cel mai bine ne simțim în pielea noastră când purtăm culoare. Poate că iarna ai nevoie de curaj să te simți ca într-un festival, dar sunt curajoase care se folosesc de  culori ca să se simtă mai bine, să atragă atenția și să coloreze anotimpul ăsta care nu trebuie să fie gri.

Deși… 

palarii iarna

 

Ce culori îndrăznețe poartă curajul iarna?

Să vedem dacă intuiești ce culori propun casele de modă și ce am văzut defilând la Săptămâna modei. Și dacă răspunzi cu NU la cele 3 afirmații de mai jos, atunci ești candidată ideală pentru un look de iarnă ce te va face #queen. 

  • Crezi că gri a fost vedeta în paltoanele sau rochiile prezentate de casele de modă?
  • Crezi că a fost uitat cuvântul ”hot” pentru ținutele de iarnă ?
  • Crezi că doar vara merită să arătăm bine? 

Ținutele de festival și acel mood de party sunt cele mai bune momente când creativitatea se află la maxim și plăcerea a purta culoare se manifestă. Poate e doar un vis, dar ne dorim ca același feeling de festival să îl avem și iarna, chiar dacă numai purtând ceva colorat. 

Sunt 5 culori îndrăznețe pe care le recomandă nu doar casele de modă și trendurile, ci pe care le aleg acele spirite care înțeleg că frumusețea nu e ceva de sezon.  

1. Pentru rebele, pentru curajoase și personalități ce se exprimă. Așa cum spune și Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone Color Institute 

”Culorile pentru toamnă / iarnă 2019-2020 variază de la ușor și sofisticat, până la izbitor de diferit și unic. Această paletă de nuanțe versatile creează un sentiment de abilitare și încredere, permițând purtătorului să aleagă culorile care reflectă cel mai bine starea de spirit și personalitatea sa.”

Institutul Pantone, pe lângă faptul că ne dă culoarea anului, face și o previziunea asupra culorilor cele mai influente în modă în sezonul viitor. Iar printre cele mai curajoase pentru Toamna/Iarna 2019-2020 este Orange Tiger. 

2. Turcoaz este o altă culoare ce reflectă nu melancolia verii, cum presupun unele voci, ci o demonstrație de forță ce spune Sunt senină când vreau eu! Delicată vara, această culoare face o declarație de putere purtată iarna. 

3. Lime green și galben – pentru că street style implică atitudine, iar dacă ai stil, atunci acesta trebuie să fie evident. Neon vara, lime green sau galben iarna și un stil care o să te facă să fii fresh în fiecare început de zi de cursuri. Le grupăm pentru că transmit aceeași energie pozitivă și o atitudine de Happy go lucky.

E ceva ce știm deja: culorile ne influențează starea, îi influențează pe cei din jur și de cele mai multe ori fac pasul în plus către o conversație care altfel nu are subiect. Iar iarna asta, la cursuri, la petreceri, la bal sau reîntoarsă acasă de sărbători, poți să te bazezi pe culori ca să spună povestea ta. O poveste despre cât de bine e să fii tânăr, gata de orice și cu acel curaj pe care nu o să îl pierzi prea curând. Mai ales dacă exersezi în fiecare zi, de ce nu, chiar cu garderoba și alegerile pe care le faci. 

4. Roz pudrat. Da, ai auzit bine, în contextul de iarnă și ce aleg să poarte curajoasele, ce recomandă Institutul Pantone și ce au prezentat pe scene și nume ca Gucci, Balenciaga sau Marine Serre, uneori delicatețea este o expresie puternică. Arată că nu te temi de capriciile vremii, că ai grijă de tine, de stilul tău și mai ales că ignori trendul majorității care se ascunde sub jachete voluminoase, în negru, gri sau plictisitor.

5. Alb, ca un fel de provocare a iernii, care poate încerca dar nu are cum să fie impecabilă, ca stilul tău. Alb este o expresie de eleganță greu de atins, deși pare atât de simplu. Chiar acesta este secretul: simplitatea în fiecare piesă și mai ales calitatea sa. Și tonuri neutre până la capăt, cu un detaliu de impact, ca o pălărie. 

Să vedem cum poți să fii inamicul numărul 1 al iernii și cea mai comentată apariție de curaj, cu o recapitulare și opțiuni de look-uri cu aceste culori pentru îndrăznețe. 

Concluzia este că dacă vrei să te simți frumoasă, știi cât contează culorile pentru mood și mai ai și acel plus de nebunie necesar să iei din tipare, alegi ALTFEL. Iar culorile iernii, culorile verii sau primăverii sunt doar expresii care ar trebui să sune așa: CULORILE MELE. 

Fii neconvențională, fii TU!

Dacă ți-a plăcut acest articol, ajută-ne cu un share ! 

Articolul a fost scris de prietenii noștri de la Concepto, showroom și online store de modă, care merită urmăriți pe Instagram –>

instagram@conceptoline

BONUS: Mulţumim că ne citeşti
Avem pentru tine o surpriză cu un Cod de reducere Cadou de -10% pentru produsul tău preferat din shop-ul Concepto, dintre care și ținutele de mai sus. Cuponul poate fi utilizat la orice produs care nu se află deja la reducere.
Cupon Cadou: Student10

Piesele din articol: Shop Concepto

Nu uita că pe StudentNews.info găsești o serie de joburi pentru studenți care te pot propulsa în carieră! De asemenea, dacă ești un student pasionat de travel, vizitează secțiunea de city breaks din site!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *