LOADING

Type to search

Blog

Cum va fi ziua în care vei susține lucrarea de licență?

cum va fi la licenta

După ziua în care ai aflat că nu te-a adus barza și după cea în care ai realizat că Moș Crăciun nu există, ziua în care dai licența este considerată una dintre cele mai stresante din insignifianta ta viață.

Cu o față de spate de husă de bloc, mai ceva ca a lui Dragnea când a aflat că intră la bulău, te duci spre facultă ca mielul la tăiere sau Maria Stuart la eșafod.

Convins că adormiții din comisie îți vor tăia capul și vor juca baschet cu el, intri în sală direct cu handicap.

Asta după ce ți-ai relaxat sfincterul de câteva ori, noroc că pe budă… Incredibil ce bun laxativ e stresul ăsta, spre marea bucurie a constipaților!”Ca un parașutist drogat ce intră în derută/ Ce află după ce-a sărit că n-are parașută…”, fix așa se comportă viitorul licențiat, făcând pelicaneze mărunțel din picioare pe hol.

Sărută-ți, copile, părinții și frații c-ai făcut sex cu un cal și calul era de lemn! Te trec toate transpirațiile în timp ce tu ți-ai dori să te treacă onor comisia…

În sinea ta ești convins c-ai să iei licența, atâta doar că sinea ta s-a făcut mică-mică și s-a pitit undeva între anus și scrot, respectiv labii.

Unii ies zâmbind tâmp. Alții ies de parcă ar intra. O grasă iese mai slabă cu 5 kile cărora doar ea le simte lipsa. Na că ți-a venit rândul! Umbra îți intră, tu ești încă pe dinafară. Când ți-o ajungi din urmă realizezi că nu-i dracul chiar atât de negru, e mai pe degrade.

Și începi să turui în apatia generală a comisiei fals interesată în timp ce membrii ei navighează pe Facebook, Tinder or YouPorn. Singurul care pare să te asculte atent este coordonatorul, care se străduie să-și aducă aminte când ți-a spus el să scrii așa ceva…

Oricum, el este cel care va înțelege ce spui tu acolo și va fi decisiv, așa că îndreaptă-ți toată atenția și afecțiunea asupra lui!

Și gata, a trecut ca o ploaie de vară… Ești licențiat și nu te dai pe-un buzunar de cuie. Big Chief, no caca! Cazurile de ”big caca, no chief” sunt rare, așa că le trecem la excepții… Felicitări, poți da o bere!

  • Acest articol are la bază un adevăr a ceea ce se va întâmpla cu adevărat în ziua prezentării lucrării de licență. În general profesorul coordonator îți va da nota finală, ceilalți profesori vor fi acolo doar de umplutură sau doar să te streseze cu 2-3 întrebări. (asta dacă nu își butonează telefonul). JUST CHILL.
  • De asemenea, Student News îți pune la dispoziție o secțiune de joburi pentru studenți în site, pentru a începe o carieră profesională de succes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *