Perioada: 27 februarie – 2 martie 2020

Pachetul include: 

  • 4 nopți de cazare în cameră dublă standard sau cameră twin standard, la Hotel Athens City 2*
  • Mic dejun
  • Transport cu avionul
  • Bagaj de mână

Tarif: 115 euro/persoană

Descriere hotel:

Hotelul Athens City este situat pe Patission, una dintre străzile principale din centrul Atenei, fiind uşor accesibil cu metroul. Oaspeții au acces au la dispoziție legături de transport public şi facilităţi de parcare chiar lângă hotel.

Hotelul oferă camere moderne izolate fonic, cu baie cu gresie. Toate camerele includ aer condiţionat şi beneficiază de room-service, disponibil non-stop. Wi-Fi este disponibil gratuit, în întreaga proprietate.

Dimineaţa, la hotel se oferă mic dejun continental. Barul spaţios, din hol, oferă băuturi şi gustări uşoare.

La recepţia deschisă non-stop, oaspeții pot primi informaţii despre zonă şi sugestii privind obiectivele turistice. La cerere şi la un cost suplimentar este disponibil serviciu de transfer cu taxiul, de la aeroport.

Hotelul Athens City este la mică distanţă de mers pe jos de zona comercială din jurul străzii Patission. Piaţa Syntagma este la 20 de minute de mers cu autobuzul, iar Acropola se află la 10 minute de mers cu metroul. Cea mai apropiată stație de metrou este la 800 de metri de hotel.

Cere ofertă personalizată


AvionAutocarIndividual


Bilete meciuri de fotbalBilete Formula 1Intrari la parcuri de distractii (Disney,AventuraPark, Portaventura etc)Intrari la unele obiective turistice in functie de destinatieClub/PartyTomorrowland