Perioada: 4 martie – 7 martie 2020

Pachetul include: 

  • 3 nopți de cazare în cameră standard, la Hotel Grand Elite 4*
  • Mic dejun
  • Transport cu avionul
  • Bagaj de mână

Tarif: 164 euro/persoană

Descriere hotel:

Hotelul Grand Elite se află la o distanță de 20 de minute de centrul orașului Bologna şi oferă un centru de fitness și mic dejun bogat, tip bufet. Camerele includ Wi-Fi gratuit şi sistem de încălzire/aer condiţionat, cu reglaj individual.

Camerele şi suitele spațioase şi elegante recreează atmosfera retro a anilor 1970. Acestea includ TV interactiv cu canale prin satelit şi 4 filme cu vizionare cu plată.

Restaurantul Gourmet Pro Viribus oferă o combinație de specialități din regiunea Emilia-Romagna și din bucătăria mediteraneană, plus o selecție largă de vinuri regionale. De asemenea, oaspeții pot savura băuturi la barul Vine Lounge. Recepția hotelului este deschisă non-stop şi oferă informații turistice.

Proprietatea se află la 5 minute de mers cu autobuzul de centrul orașului. Catedrala şi Universitatea din Bologna se află la 20 de minute de mers pe jos, iar Gara Centrală din Bologna este la 30 de minute de mers pe jos sau la o scurtă călătorie cu autobuzul.

Cere ofertă personalizată


AvionAutocarIndividual


Bilete meciuri de fotbalBilete Formula 1Intrari la parcuri de distractii (Disney,AventuraPark, Portaventura etc)Intrari la unele obiective turistice in functie de destinatieClub/PartyTomorrowland