Perioada: 12 martie – 15 martie 2020

Pachetul include: 

  • 3 nopți de cazare în cameră dublă sau cameră twin clasică, la Hotel Izan Avenue Louise 4*
  • Mic dejun
  • Transport cu avionul
  • Bagaj de mână

Tarif: 169 euro/persoană

Descriere hotel:

Hotelul Izan Avenue Louise se află la 60 m de zona comercială a bulevardului Louise şi oferă camere cu un decor clasic, izolate fonic şi prevăzute cu minibar. În întregul hotel este disponibil acces la Wi-Fi gratuit. Oaspeţii vor găsi la hotel un bar şi un lounge în stil englezesc, cu şemineu deschis.

Camerele spaţioase includ un televizor, un birou şi o mică zonă de relaxare. De asemenea, fiecare cameră beneficiază de o baie privată, cu duş şi cadă.

În sala de mic dejun se serveşte, în fiecare dimineaţă, un mic dejun tip bufet. La mică distanţă de mers pe jos de hotel se află restaurante, bistrouri şi baruri.

Staţia de tramvai Stephanie este situată la 350 m. Hotelul Izan Avenue Louise se află la puţin peste 10 minute de mers pe jos de Muzeul Horta. Piaţa Mare şi statuia Manneken Pis se găsesc la maxim 3 km. Gara Bruxelles-Sud, unde se află terminalul Eurostar, este situată la 20 de minute de mers pe jos de hotel.

Cere ofertă personalizată


AvionAutocarIndividual


Bilete meciuri de fotbalBilete Formula 1Intrari la parcuri de distractii (Disney,AventuraPark, Portaventura etc)Intrari la unele obiective turistice in functie de destinatieClub/PartyTomorrowland