Perioada: 29 februarie – 2 martie 2020

Pachetul include: 

  • 2 nopți de cazare în cameră standard, la Hotel Le Boulevard 4*
  • Mic dejun
  • Transport cu avionul
  • Bagaj de mână

Tarif: 230 euro/persoană

Descriere hotel:

Hotelul Le Boulevard este situat aproape de încântătoarea plajă Lido şi oferă facilităţi excelente şi spații de cazare confortabile. Accesul la internet Wi-Fi este gratuit în întregul hotel.

Hotelul Le Boulevard este situat ideal pentru ca oaspeții să se bucure de Marea Adriatică, între vizitele în centrul istoric al Veneției. Oaspeții pot ajunge la Piața San Marco foarte repede, cu autobuzul de apă, care traversează laguna.

Hotelul oferă lounge-uri primitoare şi liniştite, 2 săli de mic dejun şi parcare privată. Este alegerea ideală pentru turiştii care doresc să descopere istoria Veneției şi să-şi petreacă vacanța pe plajă, dar și pentru oamenii de afaceri în căutarea unei locații strategice în zonă.

În împrejurimile imediate se găsesc supermarketuri, bancomate, magazine, baruri şi restaurante. Zona Lido este renumită, deoarece, găzduieşte Festivalul de Film de la Veneția.

Cere ofertă personalizată


AvionAutocarIndividual


Bilete meciuri de fotbalBilete Formula 1Intrari la parcuri de distractii (Disney,AventuraPark, Portaventura etc)Intrari la unele obiective turistice in functie de destinatieClub/PartyTomorrowland