Perioada: 29 februarie – 2 martie 2020

Pachetul include: 

  • 2 nopți de cazare în cameră standard, la Hotel Lighthouse Golf & Spa 5*
  • Regim de masă all inclusive light

Tarif: 99 euro/persoană

Descriere hotel:

Hotelul Lighthouse Golf Resort & Spa este situat într-o zonă frumoasă a oraşului Balchik. Proprietatea face parte dintr-un complex de golf, proiectat de celebrul jucător Ian Woosnam.

Hotelul oferă vedere la mare şi la unul dintre cele mai frumoase peisaje din regiune. Este situat aproape de reşedinţa clubului, de academia de golf şi de drumul care duce la plajele cu nisip.

Hotelul oferă camere, suite şi apartamente penthouse, unele dintre ele având piscină privată. Toate spațiile de cazare au dotări moderne, aer condiţionat şi balcon.

Zonele de putting green numărul 12, 13 şi 14 se găsesc în imediata vecinătate a hotelului. Astfel, toţi oaspeţii pot urmări jocul de golf, hotelul oferind vedere panoramică la terenul de golf.

Oaspeţii se pot bucura de o gamă completă de facilităţi oferite de complex, având posibilitatea să combine întâlnirile de afaceri cu o lecţie de golf sau să joace o partidă de golf, iar apoi se să relaxeze la centrul spa, care are 3000 m².

De asemenea, sunt disponibile facilităţi de sport şi agrement, printre care 2 terenuri de tenis şi 1 teren de fotbal. Complexul include mai multe restaurante şi baruri diferite, oaspeţii putând savura preparate dintr-o varietate de bucătării, de la cea locală, la cea internaţională, italiană sau mediteraneană.

Toţi oaspeţii pot utiliza, gratuit, facilităţile de spa, printre care se numără o saună finlandeză, un hamam, o cadă cu hidromasaj, un centru de fitness, o piscină interioară cu apă minerală încălzită, dar şi o piscină în aer liber. În plus, complexul oferă serviciu de transfer gratuit de la/la plajă. De asemenea, în funcţie de disponibilitate, oaspeţii pot rezerva de la recepție, gratuit, o umbrelă de soare și şezlonguri.

Cere ofertă personalizată


AvionAutocarIndividual


Bilete meciuri de fotbalBilete Formula 1Intrari la parcuri de distractii (Disney,AventuraPark, Portaventura etc)Intrari la unele obiective turistice in functie de destinatieClub/PartyTomorrowland