LOADING

Type to search

Diverse

Instagram Update. Acum poți vedea cine a fost primul tău urmăritor

Instagram a lansat două tipuri de categorii noi în tab-ul „Following” care vă va permite să vedeți ce conturi au cea mai mare vizibilitate în feedul dvs. și cu care interacționați mai rar. De asemenea, puteți vedea și cine a fost primul dvs. follower de când ți-ai deschis contul.

 

 

Listarea celor cu care nu interacționezi se recomandă în mod esențial persoanelor care ar trebui să le urmărești, în timp ce, lista cea mai prezentă, le va oferi utilizatorilor un control mai mare asupra fluxului lor definit de algoritm.

Dacă nu vă plac niciunul dintre conturile pe care le vedeți, le puteți elimina sau le puteți debloca. Ca și în cazul majorității noilor funcții Instagram, opțiunea a fost identificată pentru prima dată în testarea de către Jane Manchun Wong în luna octombrie a anului trecut, deși în acea etapă, testul a inclus și o nouă clasificare a temelor pentru următoarele grupuri.

Este interesant să vezi platformele sociale care se îndreaptă mai mult spre curățarea adepților, spre deosebire de a-i determina pe utilizatori să urmeze cât mai mulți oameni pentru a maximiza implicarea.

Twitter a experimentat de fapt ceva similar în 2018, cu recomandări despre cine ar trebui să nu mai urmeze oamenii pentru a-și îmbunătăți experiența pe Twitter.

Sursa aici.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *