meditatii
Tot mai mulți studenți sau elevi vor să își pună în valoare ceea ce au învățat sau învață în facultate/liceu prin oferirea de ajutor altor colegi care au probleme cu înțelesul anumitor materii.
Așadar, Student News a creat platforma online de meditații Meditoo.ro, prin care studenții pot oferi/primi meditații într-un mod foarte simplu și eficient. În plus, ei pot fi răsplătiți financiar pentru cunoștințele pe care le dețin ajutându-i pe alți studenți/elevi. De asemenea, fiind adunați într-un singur loc, se pot găsi mai rapid în ciuda distanței la care se află.
Platforma funcționează pe principiul site-urilor mari de Freelancing, doar că puțin mai diferit. Dacă ești student poți adăuga un anunț, iar meditatorii pot licita la acesta. În funcție de cine consideri tu că e mai experimentat, îl alegi și se va crea un chat per proiect. Acolo puteți vorbi și pune la punct detaliile meditației. Dupa ce noi v-am pus in legatură și ați terminat meditația, studentul poate închide anunțul/proiectul/meditația din panoul de control.
De asemenea, studenții și meditatorii au la dispoziție diverse pachete de promovare a anunțurilor/conturilor.

Website: www.meditoo.ro