LOADING

Type to search

Diverse Evenimente

Programul de mentorat Tineri Antreprenori mini MBA continuă înscrierile pentru ediția din acest an

Ai terminat facultatea și ai o idee antreprenorială pe care vrei să o lansezi? Ai început deja să lucrezi la ideea ta de business, dar încă nu ai toate datele problemei? JCI București organizează ediția a 8-a a mini MBA-ului Tineri Antreprenori – Reshape your business, program de mentorat și dezvoltare antreprenorială pentru cei cu idei bune de afaceri și antreprenori la început de drum.

Tineri Antreprenori mini MBA este un program intensiv de 4 luni în care vei avea acces la mentori și speakeri de top, comunitatea de business formată din Alumni cu business-uri de succes, colegi de echipă creativi și dornici de dezvoltare.

Trecem prin workshop-uri de marketing & comunicare (Alex Dona), strategie (Marta Ușurelu – Revista Biz), digitalizare (Raluca Radu – Answear.ro), fiscalitate & finanțări (Cristi Tudorescu – consultant IMM), vânzări (Alex Dascălu – Founder Institute), Andrei Radu (GPeC), business model (Claudiu Jojatu – Milk & Cookies Studio), design thinking (Alina Bălan). Modulul teoretic și interactiv practic se încheie cu o perioadă de mentorat 1 la 1 și o sesiune de pitching în care poți câștiga finanțare, consultanță, know-how ori parteneriate.

Dacă ideea unui nou curs formal nu te încântă prea mult, vrem să știi că sesiunea de deschidere va fi una relaxată, informală, acompaniată un vin bun, iar workshop-urile au o abordare out of the box.

Țintim spre a organiza evenimentul în format fizic, la Mindspace Victoriei, dar urmărim activ restricțiile impuse de autorități. Anul trecut am organizat workshop-urile cu succes, fără incidente Covid, prin păstrarea distanței, purtarea măștilor pe toată durata sesiunilor și dezinfectarea suprafețelor.

Pentru a veni în sprijinul vostru, al tinerilor absolvenți, oferim un cod de discount de 20% și posibilitatea ca programul să fie plătit în 3 rate egale. Înscrierile se fac pe https://tineriantreprenori.ro/inscrie-te folosind codul TAbusiness până pe 3 octombrie.

JCI București, prin misiunea globală Junior Chamber International, îşi propune să formeze cea mai importantă comunitate de lideri, întreprinzători şi profesioniști din România, să promoveze spiritul antreprenorial în rândul tinerilor, să traseze direcții de leadership sustenabil şi să influenţeze pozitiv politicile publice.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *