sesiunea de noapte

“Sesiunea de noapte” este un proiect marca STUDENT LA POLI și face parte din Caravana Student la Poli care are ca scop formarea unei comunități faine de studenți din toată România, oraș cu oraș. Am început cu Timișoara, un oraș extraordinar din multe puncte de vedere, cu mulți studenți puși pe treabă, atât studiu cât și viața de noapte.

Ținta noastră este organizarea petrecerilor cu și pentru studenții din orașele universitare importante din țară, iar mai apoi luăm la pas si celelalte orașe, dacă există acolo studenți doritori, cu o voce puternică, gata de distracție.

Principalele orașe universitare dinspre care vocile studenților se aud răsunător sunt Cluj, Timișoara, București, Iași, Brașov, Constanța, Sibiu și vom face tot posibilul ca niciun student să nu rateze #SesiuneaDeNoapte.

Ideea Caravanei Student la poli și a conceptului #SesiuneaDeNoapte a apărut la Cluj, unde un reprezentant Student la Poli, pe nume Nyikita Ciprian, organizează deja de 1 an de zile petreceri pentru studenții de acolo, in colaborare UTCN Crushes, o pagină bine cunoscută de studenții la Poli din Cluj. Conceptul de acolo poartă numele de Glow in the CRUSH și a devenit un real succes prin ideile fresh îndreptate către sudenți.

Din dorința de a livra genul acesta de experiență studențească și dincolo de Cluj, a apărut conceptul #SesiuneaDeNoapte. 

Dacă ești student și rezonezi cu caravana noastră, hai cu noi pe social media ca să afli când venim și în orașul tău:

Facebook:

www.facebook.com/SesiuneaDeNoapte

https://www.facebook.com/studentlapoli/

Instagram:

https://www.instagram.com/studentlapoli/

https://www.instagram.com/sesiuneadenoapte/

*un proiect marca Student la poli, realizat de Nyikita Ciprian împreună cu Dragoș Ioan