fbpx

Evenimente & Petreceri

Bine ai venit ! Aici vei putea găsi cele mai tari petreceri studențești organizate de noi, dar și cele mai interesante evenimente sau competiții dedicate tinerilor studenți.

oct.
14
joi
Întâlnește-te online cu universități de TOP @ Online
oct. 14@6:30 pm – 9:00 pm
Întâlnește-te online cu universități de TOP @ Online

Despre eveniment

Evenimentul virtual QS Connect Masters reprezintă o modalitate unică de a întalni reprezentanți ai universităților de top și școlilor de business din întreaga lume ,pentru a transmite informații despre programele de studiu și procesul de aplicare. După revizuirea profilului dvs., echipa noastră de experți în admitere vă va contacta pentru a identifica școlile și programele care se potrivesc cel mai bine ambițiilor și obiectivelor dvs. profesionale. Accesul la acest eveniment este GRATUIT și se va efectua din confortul casei tale. Vei primi și informații despre burse în valoare de 7 milioane de dolari, o revizuire a CV-ului virtual și multe altele. Locurile sunt limitate – înregistrați-vă azi! * Vă rugăm să consultați site-ul înainte de data evenimentului pentru o listă completă a participanților.

Despre ce este?

 Întâlniri personale
  Întâlniri personale
Întâlniri 1 la 1 cu reprezentanți

Oportunitati de networking

Conexiuni cu reprezentanții scolilor și absolvenți ai școlilor de afaceri.

Ghidul școlilor de TOP

Descarcă o copie a ghidului școlilor de TOP

Burse și oportunități

Câștigă accesul la fondul de burse in valoare de 5.8 milioane $

Sesiuni informaționale &Workshops

Aflați mai multe despre universități prin intermediul prezentărilor, obțineți sfaturi pentru pregătirea testelor și participați la un panou virtual de absolvenți. – DETALII AICI: https://bit.ly/2XO3lKF