Evenimente & Petreceri

iun.
30
Dum
Technology Student Challenge @ EY Romania
iun. 30 – sept. 10 toata ziua
Technology Student Challenge @ EY Romania | București | Municipiul București | România

Premii în valoare de 9.000 de euro pentru studenții pasionați de tehnologie: EY România lansează Technology Student Challenge

EY România lansează Technology Student Challenge – concursul de proiecte care se adresează studenților, masteranzilor și/sau doctoranzilor pasionați de tehnologie. Pe perioada desfășurării concursului, studenții înscriși în competiție vor avea acces la resursele EY, putându-și dezvolta și testa proiectele în cadrul centrului de inovare EY wavespaceTM București.

Concurenții vor beneficia de experiența și asistența EY și pot câștiga premii în valoare totală de 9000 de euro (premiul I în valoare de 4.000 EUR, premiul al II-lea de 3.000 euro, iar premiul al III-lea de 2.000 euro). 

Pentru a intra în competiție, studenții trebuie să trimită, în primă fază, o scurtă descriere a proiectului prin care și-au propus să dezvolte soluții pentru unul din următoarele domenii, utilizând cel puțin două tehnologii diferite:

  • Îmbunătățirea calității vieții
  • Creșterea eficienței la locul de muncă
  • Cauze sociale
  • Educație și învățare continuă

Tehnologiile recomandate sunt: Chatbots, Machine Learning, RPA, NLP, AI, Computer Vision, Blockchain, IoT, Smart City, Cloud, VR, AR.

Începând cu 5 iulie 2019, soluțiile propuse vor putea fi dezvoltate în echipe de maxim patru persoane având la dispoziție opt săptămâni. În această perioadă, studenții vor participa la trei sesiuni de pregătire internă, a câte o zi fiecare, în cadrul cărora soluțiile vor putea fi proiectate, dezvoltate și testate la EY wavespaceTM București.

Un juriu format din cinci membri, specialiști în zona de tehnologie și de business, va evalua soluțiile propuse după următoarele criterii: originalitate, impact, sustenabilitate. Totodată, echipele vor beneficia de evaluarea calitativă a produsului propus (arhitectura, gradul de utilitate, calitatea codului).

Mai multe detalii despre concurs și înscriere aici: https://eyromania.ro/techchallenge

***

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 260.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de aproximativ 34,8 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2018. Reţeaua noastră este cea mai integrată la nivel global iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume. În România, EY este liderul de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei 800 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an în luna iunie la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina noastră de internet: www.ey.com

 

Glow in the CRUSH – Restanțele mă deprimă (UTCN & UBB Crushes) @ After Eight - Cocktail Club
iun. 30@10:00 pm – iul. 1@5:00 am
Glow in the CRUSH - Restanțele mă deprimă (UTCN & UBB Crushes) @ After Eight - Cocktail Club | Cluj-Napoca | Județul Cluj | România

We don’t just party, we GLOW!

UTCN Crushes + UBB Crushes >> Combinația dă SENZAȚIA!
Cel mai mare party de după #Sesiune, unde sărbătorim restanțele pe care le-am luat…… sau nu.

Noi ne-am combinat. Tu ce mai aștepți?

CONCURSURI ONLINE:

🏆 Achităm restanțe(Link soon)

🏆 Masă VIP pentru tine și 3 prieteni (Link soon)

🏆 3 x Invitații duble (Link soon)

🏆 Tricouri „Restantele ma deprima” & „Netflix and cinci” (Link soon)
_____________________________________________

✨SURPRIZELE SERII

🍻BEER🏓PONG – BERE GRATIS – CAMPIONAT
>> Echipele joacă în ordinea stabilita (se desfășoară intre 23:00 – 01:00, iar după, cine vrea să mai joace, iși cumpără bere)

🔫 The GLOWING SHOOTERS
>> la mijlocul serii, niste soldatei se vor plimba prin mulțime, cu planuri mari: să vă împuște cu voie bună și vodkă ♥

💌 LIVE messages to your CRUSH
>> timp de o oră, poți trimite mesaje pe paginile UTCN Crushes sau UBB Crushes, pentru cineva de la petrecere, iar noi, vom afișa mesajul pe ecranul LED, din spatele DJ-ului. That is awesome!

🏆 Ruletă Jagermeister (01:00 – 02:00)
(șepci Jager / shot-uri / pahare Jager / brățări)
>> la orice băutură cumpărată intre orele 12:00 – 01:40 primești un cartonaș cu care participi la RULETĂ.
______________________________________________

Petrecerea BRĂȚĂRILOR:
💚SINGLE💚 | ❤️TAKEN❤️ | 💙COMPLICATED💙 |

Preturi studențești:
– TUBORG 6 lei
– LONGDRINK 10 lei

BILETE:
-fete: MOCA << 23:00 >> 10 lei
-baieti: 10 lei << 23:00 >> 15 lei

SHOT MOCA pe baza biletului de intrare!

iul.
23
mar
Global Research Summer School
iul. 23@12:00 am – iul. 28@11:45 pm
Global Research Summer School @ București | Municipiul București | România

Global Research Summer School – singura școală de vară gratuită dedicată tinerilor pasionați de relații internaționale și diplomație, revine cu cea de-a opta ediție. Proiectul se va desfășura în perioada 23-28 iulie, în București și va abordata tema: „Ascensiunea tendințelor iliberale în țările democratice”.

Pe parcursul celor șase zile, liceenii și studenții vor avea ocazia să participe la training-uri, workshop-uri și simulări specifice tematicii din acest an. De asemenea, ei vor lua parte la sesiuni de debate pe teme referitoare la populism, extremism și modul în care acestea afectează politica internațională, dar și la activități informale.

Printre tematicile ce vor fi discutate în cadrul acestei ediții se numără viitorul alegerilor europene, democrația americană și administrația Trump, mijloace propagandiste ale regimurilor iliberale sau inițiative ale societății civile de promovare a democrației. Aceste subiecte și multe altele vor fi dezbătute împreună cu specialiști în relații internaționale sau în domenii conexe precum: Cristian Buchiu, Mircea Geoană, Alin Gabriel Grămescu, Răzvan Munteanu, Dumitru Oprițoiu, Cristian Preda, Oana Mihaela Salomia, Cătălin Teniță, Miruna Troncotă sau Florentin Țuca.

Cei care doresc să participe sunt așteptați să completeze formularul disponibil aici și pe pagina noastră de Facebook, prin intermediul căruia le vor fi evaluate cunoștințele în domeniul relațiilor internaționale și totodată motivația de a fi parte a ediției din acest an. În urma acestei etape, cei care s-au făcut remarcați vor susține un interviu, iar apoi vor fi aleși cei 30 de tineri ce vor beneficia gratuit de școala noastră de vară. Așteptăm să îi cunoaștem pe fiecare în parte și să ne bucurăm împreună de această experiență educațională!

Proiectul este organizat de International Affairs, o comunitate din cadrul organizației non-guvernamentale Voluntari pentru Idei și Proiecte.

Partenerii Global Research Summer School 2019: BRD, Starbucks, Mado, Lay’s, Fundația „Dreptul la Educație” și OK Center;

Parteneri Educaționali: Europuls, Reprezentanța Comisiei Europene în România, Ministerul Afacerilor Externe, Muzeul Hărților și Cărții Vechi;

Parteneri media: CV 30, Europe Direct, IQool, Iubesc Studenția, Student News.