Evenimente & Petreceri

iun.
30
Dum
Technology Student Challenge @ EY Romania
iun. 30 – sept. 10 toata ziua
Technology Student Challenge @ EY Romania | București | Municipiul București | România

Premii în valoare de 9.000 de euro pentru studenții pasionați de tehnologie: EY România lansează Technology Student Challenge

EY România lansează Technology Student Challenge – concursul de proiecte care se adresează studenților, masteranzilor și/sau doctoranzilor pasionați de tehnologie. Pe perioada desfășurării concursului, studenții înscriși în competiție vor avea acces la resursele EY, putându-și dezvolta și testa proiectele în cadrul centrului de inovare EY wavespaceTM București.

Concurenții vor beneficia de experiența și asistența EY și pot câștiga premii în valoare totală de 9000 de euro (premiul I în valoare de 4.000 EUR, premiul al II-lea de 3.000 euro, iar premiul al III-lea de 2.000 euro). 

Pentru a intra în competiție, studenții trebuie să trimită, în primă fază, o scurtă descriere a proiectului prin care și-au propus să dezvolte soluții pentru unul din următoarele domenii, utilizând cel puțin două tehnologii diferite:

  • Îmbunătățirea calității vieții
  • Creșterea eficienței la locul de muncă
  • Cauze sociale
  • Educație și învățare continuă

Tehnologiile recomandate sunt: Chatbots, Machine Learning, RPA, NLP, AI, Computer Vision, Blockchain, IoT, Smart City, Cloud, VR, AR.

Începând cu 5 iulie 2019, soluțiile propuse vor putea fi dezvoltate în echipe de maxim patru persoane având la dispoziție opt săptămâni. În această perioadă, studenții vor participa la trei sesiuni de pregătire internă, a câte o zi fiecare, în cadrul cărora soluțiile vor putea fi proiectate, dezvoltate și testate la EY wavespaceTM București.

Un juriu format din cinci membri, specialiști în zona de tehnologie și de business, va evalua soluțiile propuse după următoarele criterii: originalitate, impact, sustenabilitate. Totodată, echipele vor beneficia de evaluarea calitativă a produsului propus (arhitectura, gradul de utilitate, calitatea codului).

Mai multe detalii despre concurs și înscriere aici: https://eyromania.ro/techchallenge

***

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 260.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de aproximativ 34,8 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2018. Reţeaua noastră este cea mai integrată la nivel global iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume. În România, EY este liderul de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei 800 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an în luna iunie la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina noastră de internet: www.ey.com

 

aug.
26
lun
FABIZ Summer School 2019 @ Hotel Ramada Constanta
aug. 26@9:28 am – sept. 4@10:28 am
FABIZ Summer School 2019 @ Hotel Ramada Constanta | Constanța | Județul Constanța | România

Are you up for a new challenge and looking for a new experience to learn from? Satisfy your wanderlust and curiosity by applying now for our Business Summer School.

Our Summer School program is designed to ensure you get a holistic experience: here, we will enhance your worldview, you will meet new and exceptional people from all over the Globe, and you will gain considerable knowledge and skills.

This session’s subject: How to manage change – The Digitisation Revolution

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/894609160877095/

oct.
11
vin
HackTheZone Conference & Challenges @ Crystal Palace Ballrooms,
oct. 11@12:00 am – oct. 18@4:33 am
HackTheZone Conference & Challenges @ Crystal Palace Ballrooms, | București | Municipiul București | România

Nowadays, IT Security industry faces new challenges, bad actors can use multiple techniques to extract sensitive data from a target, a RedTeam simulates such attack.

HackTheZone has developed a RedTeam challenge for IT Security enthusiasts that lets the attendees overcome their limits and use technics like WarDriving, Social Engineering, Penetration testing and more, all those skills will be used in a real playground, Bucharest.

Enrollment in the HackTheZone RedTeam challenge will be available soon on the HackTheZone conference website: https://www.hackthezone.com

The conference will be held at Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucharest, among the award-winning ceremony for the HackTheZone RedTeam challenge, we will treat latest IT Security trends with the aid of our highly certified speakers.

For more details about our challenges you can join our community via Slack – https://www.hackthezone.com/slack

In curand lansam acesta conferinta in Bucuresti, 17-18 Octombrie.

HTZ pune accent foarte mare pe Ethical Hacking, iar dupa cum stim din ce in ce mai des apar incidente majore in industrie (data breaches or damage).

Noi ne deosebim fata de alte conferinte prin challenge-urile de pen-testing, facute in totalitate de staff-ul nostru. Prin aceste challenge-uri va punem la incercare creativitatea si totodata skill-urile voastre de: pen-testing, scripting, social engineering, crypto si multe altele. Scopul nostru este va aruncam in mijlocul actiunii, sa ne indepartam putin de platformele online, sa interactionam mai mult face to face, sa ne cunoastem si altfel … nu doar dupa NickName :).

Challenge-urile incep in data de 11-12 Octombrie si o sa fie nevoie de deplasare prin Bucuresti, in diferite Geo Locations pentru a finaliza challenge-urile. Fiecare challenge te va ghida catre alt challenge!

Evident, exista niste reguli pentru aceste challenge-uri, aceste reguli se regasesc pe website-ul nostru https://www.hackthezone.com/tickets/rules-and-tactics .

La finalul acestor challenge-uri, ne vedem cu totii la conferinta din data de 17-18 Octombrie, in Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei 198A, Sector 5.

Da, o sa fim si noi pe scena sa va prezentam fiecare challenge cum trebuia rezolvat (walkthrough scenarios) si decernarea premiului. Premiul este luat de o singura persoana, the best of the best!  Poti sa participi si cu echipa. Nu este nici o problema, dar tot cel mai bun timp facut de o persoana o sa fie premiat 😀 la final … va impartiti voi premiul.

La conferinta o sa avem mai speakers de top ce vor ilustra diferite puncte de vedere despre IT Security, cum evolueaza atacatorii, cum am putea sa ne aparam mai bine si nu numai. Biletele pot fi achizitionate de aici : https://www.iabilet.ro/bilete-hackthezone-conference-challenges-43985

Website-ul nostru o sa fie in permanentat actualizat, iar mici detalii pot fie modificate sau imbunatatite.

Pentru intrebari sau nelamuriri, puteti sa ne gasiti si pe canalul nostru de Slack la : https://www.hackthezone.com/slack .