LOADING

Type to search

Blog Fashion

Ținute pentru Balul Bobocilor – Propuneri și accesorii

tinuta balul bobocilor facultate
Este deja luna noiembrie și perioada balurilor încântă pe oricine. Sezonul toamnă iarnă 2019-2020 aduce schimbări controversate în sfera de fashion, căci cu siguranță va fi un sezon al contrastelor, conform Vogue PARIS. Ultimele tendințe aduc cu sine stilul anilor 1980 bourgeois, într-o manieră reinventată.
Acum, e timpul să ieșim de sub masca de pisicuța de Halloween și costumul de joker sau de spărgător de bănci, (personaje care sper să se disipe rapid până anul viitor) și să ne gândim mai serios cum facem debutul unui eveniment atât de prestigios precum balul.
Dragi băieți, la voi nu se pune problema de un outfit, întrucât voi doar trebuie să aveți carisma și simțul umorului la voi.
Astfel că aducem în discuție următoarele propuneri pentru fete.

1.Sclipici, sclipici, sclipici!

Este obsesia iernii 2019!

Ce poate fi mai răsunător decât un outfit glitter bine elaborat?

O asemenea piesă te poate pune în evidență sau, dimpotrivă, poate avea un efect ușor deranjant privitorului dacă nu e bine combinată. Una dintre reguli este să combini obiectul vestimentar cu ceva cât mai light ca și textura/culoare (alb, roz pudrat, negru, bej, exclus satin, mătase). Dacă optezi pentru o rochie glitter, nu uita să accesorizezi ținuta cu o pereche de pantofi preferabili nude, care îți alungesc piciorul. Dar, cel mai simplu este să adaugi o piesă cât mai basic, care doar aduce armonie ținutei, ca să nu arăți ca un glob disco, foarte încărcat.
Un alt item ce începe să fie pe val este acest accesoriu, predecesorul: clămițelor de păr cu perle, care deja sunt aproape peste tot! Este o alternativă mult mai proaspătă și foarte chic! Un make-up pin up este ideal pentru acest accesoriu.

clemite de par

2. Rochiile/ piesele din satin

Dacă tot am adus vorba de sclipici, de ce să nu menționăm și cel mai sexy element din 2018-2019 : satinul. Aduce cu ușurință o notă de eleganță și pune în valoare foarte bine formele corpului. Din nou, evită să exagerezi  accesorizarea unei astfel de piese, pentru că îi va răpi din farmec. Aceste itemuri au făcut ravagii și printre rândurile vedetelor.

3. Little black dress

O alternativă simplă pentru balul bobocilor poate fi și little black dress. Avantajul unei astfel de ținute este libertatea de care ai parte în accesorizare și care este și cea mai sigură opțiune, întrucât nu o să dai niciodată greș îmbrăcată astfel. Multe persoane apelează la metoda all black și în viața de zi cu zi, fiind o non culoare comodă și elegantă în același timp.

5. Evită neonul

Știu că a fost în vogă în urmă cu ceva ani, și că unele persoane sunt adeptele acestui trend, crezând poate că va scoate în evidență pe oricine. Dragele mele, neonul va duce mereu cu gândul la ieftin. Orice culoare nenaturală, cu precădere ceva artificial ca și neonul, nu vă va avantaja în niciun fel, ci dimpotrivă, vă va arunca în mulțime. Culorile naturale precum beige, alb murdar, gri, maro, alb, chiar și roșu, verde smarald, sunt ceea ce căutați. Aceasta este doar opinia mea și nu trebuie să o luați ca atare dacă aveți o anumită înclinație spre acest trend. Dar de ce  să nu lăsăm becurile să folosească neonul, și noi să fim femeile elegante care trebuie să fim?

neon

5. Piesele fără umeri

Au fost și vor fi un game changer pentru garderoba oricărei femei. Desigur că o astfel de piesă sexy, trebuie purtată împreună cu ceva care să nu dezvăluie la rândul sau prea multe privitorului. Fetelor, stiți regula : echilibru în orice, inclusiv în ținute!

6. Be Yourself

Da, probabil că sună anost, după cele de mai sus. Dar știți și voi, că nu e nimeni obligat să urmărească trendurile. Atâta timp, cât credeți că un outfit vă dă mai multă incredere în voi și că vă face să vă simțiți cât mai bine în pielea voastră “ Go for it”, pentru că nu e nevoie să fim toate femme fatale.

Așadar, sfatul meu e să alegeți ceva de efect, relativ comod, în care vă puteți distra și care atrage privirile pe Instagram.

P.S. : Nu vă supra accesorizați și aveți grijă să nu vă machiați pentru carnval. Stiți cum se spune : less is more.

Dacă ți-a plăcut acest articol, ajută-ne cu un share ! De asemenea, articolul a fost făcut de prietena noastră pasionată de moda Denisa Totolici, care merită urmărită pe instagram –>

instagram@denisattlc

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *