Horoscop 22-27 Octombrie 2018

0
107

Peşti

Unele relaţii de rudenie se clarifică azi. Mătuşa ta dinspre mamă care în acelaşi timp era şi nepoata străbunicii tale se dovedeşte a fi fiica bunicului tău care în acelaşi timp era în relaţie de concubinaj cu bunica ta, nefiind căsătoriţi legal din cauza războiului.

Berbec

Ai grijă la sănătate! Ea să fie în regulă că tu te poţi înbolnăvi liniştit, că de aia ești deja anul 2 la Medicină… Nu tuşi! Nu stănuta! Nu fă mişcări bruşte! Sfaturile astea îţi prind bine când ai diaree… Cum, nu ai diaree? Păi vezi, poate are cineva prin casă şi te-mprumută… Bine că ai măcar un pic de gripă… şi-i de aia românească, mai ieftină…

Taur

Gurmandul din tine îşi face azi simţită prezenţa. Nu degeaba ești la chimie alimentară. Eşti hotărât să găteşti ceva ce n-ai mai făcu demult. Pîine unsă cu cuțitul. E drept, nici sex n-ai mai făcut de mult, da’ ăla nu se găteşte… Vrei să faci și o salată de salată, dar cum n-o să găseşti salată o să faci o varză de varză sau un castravete de castravete. Oricum, tot iese bătaie pe salatieră, că şi colegul tău de cameră vrea să-şi spele ciorapii în ea de când i-ai folosit ligheanul pe post de parabolică.

Gemeni

Azi nu prea eşti cu picioarele pe pământ şi asta nu pentru c-ai fi blondă ci pentru că aluneci pentru a treia oară pe o coajă de banană. Bucură-te că-s scumpe bananele că altfel nimereai mai multe. Şi ai grijă la cap… că de-acolo vin toate problemele…

Rac

Talentele tale de orator ies la iveală, că doar de aia ești la Științe Politice și Administrative. După ce parlamentezi un sfert de oră cu uşa de la baie îţi dai seama că nu e nimeni înauntru, uşa agăţa numai puţin. Drept urmare te gândeşti să intri-n politică, acuma că tot te-ai mânjit… Și cu nota 6 la română ai putea fi chiar președinte, că pe primul ministru l-ai surclasat demult.

Leu

Consecvenţa ta dă roade. Eşti bărbatul fidel unei singure femei, așa cum îi stă bine unui tocilar de la Info. E vorba de iubita colegului tău de cameră. Că n-o-nşeli decât cu el şi asta nu se poate numi infidelitate, ci parteneriat.

Fecioară

Dacă ești la Filo atunci eşti de nerecunoscut. Asta şi din cauză c-ai dormit cu faţa la pernă şi perna era dobermanul care a avut vise erotice. În plus îţi intră şi părul în ochi… Eu ţi-am zis să tunzi câinele, că tu ești chel de doi ani deja.

Balanţă

De dimineaţă ai o discuţie în contradictoriu cu prietena ta de la Arte care vrea să pozeze goală. În cele din urmă cedezi şi-i dai aparatul da’ n-o laşi să iasă afară ca să nu răcească așa dezbrăcată… Pe-nserat îți dai seama că pozele au fost expuse… chiar supraexpuse, că deja circulă pe net.

Scorpion

Faptul că locuieşti împreună cu părinții şi cele două cumnate nu te deranja prea tare până acum. Dar dimineaţă te trezeşti cu verişorii, toţi 3 cu familiile, care au venit pe două săptămâni în vizită. Pentru cele două camere ale tale e prea mult. Aşa că-ţi iei cei doi colegi care dormeau la tine şi te muţi la mătuşa ta care stă cu soţul şi cei 5 copii într-o garsonieră.

Săgetător

Banii pe care i-ai pus de-o parte de 3 ani încoace acolo şi rămân… de-o parte, adică de partea cealaltă a camerei, că eşti nevoit să-i plătești o datorie colegului de cămin. Noroc cu acţiunile pe care le mai ai la o fabrică de care tu nu ştiai că s-a-nchis de mult şi care valorează fix cât hârtia pe care-au fost tipărite. Priveşte partea bună a lucrurilor: o lună nu mai trebuie să-ţi iei hârtie igienică.

Capricorn

Azi te foloseşti de imaginea bunicului ca să obţii venituri necuvenite. Ştiu că nu-i uşor să stai cu poza lui pe faţă în balcon ca să-i mai aducă poştaşul pensia… E a treia lună de când faci asta… şi a patra de când l-ai îngropat…

Vărsător

Se vede că tragi la fiare. Muşchii tăi arată altfel. Și nu pentru c-ai fi de la IEFS, ci pentru că nu-i uşor să tragi de fiarele alea de rotweileri pe care le plimbi în fiecare dimineaţă, contra mic dejun. Aşa că nu te mira că toată lumea întoarce capul după tine pe stradă… de frică să nu care cumva să-ţi scape vreun câine din lesă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Adaugă un comentariu
Introdu numele aici