Horoscop 29-3 Noiembrie

0
99

Peşti

Azi te bântuie gânduri negre. Cum nu eşti rasist le laşi să bântuie… Orişicât, visul cu maşina lovită te face să mergi pe jos la facultate… şi pe lângă ziduri. După amiază mergi la înmormântarea unei mătuşi cam excentrice. Nu te miră c-a ales costumul roz de balerină şi un TAB pe post de dric ci mai ales faptul că l-a adus pe Adi Minune pe post de bocitoare.

Berbec

De mic ai vrut să te faci artist şi astăzi ţi se-arată, că nu degeaba ești la Arte Plastice! Transpiraţia de pe cearceaf te inspiră. Ca atare te-apuci de pictat… Din păcate tu n-ai talent de artist plastic… mai degrabă de artist elastic… că ţi-a ieşit super nodul pe care l-ai făcut elasticului rupt de la chiloţi…

 

Taur

Având în vedere faptul că pe iubita ta de la Conservator o apucă de dimineaţă cântatul, şi pe tine te-apucă cheful de fotbal. Cele două şuturi în fund pe care i le administrezi nu te îndreptăţesc să te crezi David Beckham dar drept e că nici ea nu cânta ca Posh Spice…

 

Gemeni

Dimineaţă te trezeşti greu, exact ca la cursul de Anatomie. Dacă n-ai şti că practic e imposibil ai crede că eşti gravid. Dacă n-ai fi convins că fasolea balonează ai zice că ţi se trage de la varza murată. După ce te admiri în oglindă ajungi la concluzia că trebuie să scapi de vreo 4 kile. Aşa că fugi repede la baie…

 

Rac

Astăzi eşti scump la vedere. Mi se pare mult 500 de parai pe o vedere cu Delta. Dar chiar și un student la Poli trebuie să mănânce, nu? Dacă mai laşi din preţ s-ar putea să ţi-o şi cumpere cineva.

 

Leu

Dacă ești la Drept, nu te-ajută cu nimic! Cearta de aseară cu prietena lasă urme. Azi o să-ţi cauţi leucoplastul şi dulapul în care-l ţineai… De altfel n-o să-ţi găseşti nici maşina şi nici prietena. Tot răul spre bine căci te gândeşti să te faci stripper… mai ales de când te-a lăsat iubita în fundul gol…

Fecioară

Astăzi o să faci o mutare importantă în viaţa ta: pentru că n-ai putut să obţii un pat cu regina, ai dat calul pentru un pion şi-ai mutat nebunul pe jos, adică pe tine, la tura de după amiază, adică la cealaltă iubită de la ASE.

 

Balanţă

De dimineaţă faci o criză de gelozie pe aspirator, mai exact pe tubul lui. Nu-ţi place cum îl mânuieşte prietena ta aşa că te hotărăşti să dai tu cu mătura. Criza se accentuează după amiază, când o apucă să se maseze cu vibratorul… Pe ceafă.

 

Scorpion

Ai ghinion de dimineaţă. Ţi s-a terminat hârtia igienică şi ţi-ai dat seama de asta când era prea târziu. Aşa că, precum îi stă bine unui student la Jurnalism, foloseşti nişte ziare după care o să ai un fund de rapper din cauza cernelii tipografice care o să te şi usture pe deasupra… şi-un pic şi-n interior… Că ziariştii noştri scriu tare acid.

 

Săgetător

Dimineaţă constaţi că nu-ţi mai încapi în haine şi asta nu din cauză că te-ai îngrăşat ci din cauză că ai luat în grabă cămaşa colegului de cameră care-i mai slab cu 15 kg, că doar e la UNATC și joacă rolul suliței într-o producție istorică. Oricum şi sutienul ăla roz te cam strângea aşa c-ar trebui să mai treci pe la croitor să ţi-l ajusteze. De croit o să-ţi croiască iubita vreo două pe la amiază, asta pentru că i-ai lărgit bikineii.

 

Capricorn

De la prima oră îţi descoperi pasiunea pentru astre, chiar dacă tu ești la Arheologie. Primele stele pe care le admiri sunt verzi şi se datorează capului pe care l-ai tras în colţul frigiderului când te-ai aplecat să ridici oala cu supă care ţi-a căzut pe picior. În ceea ce priveşte steaua ta norocoasă, aceasta n-a răsărit încă. Că, vorba lui Eminescu: ”La steaua care-a răsărit/ E-o cale-atât de lungă… D-apoi la una care nici măcar n-a răsărit?”

 

Vărsător

Vocalizele pe care le faci de dimineaţă în baie nu sunt în măsură să-ţi facă ziua mai bună. Îi fi tu la Canto dar poate ar trebui să te-ntrebi dacă n-ai greșit facultatea. Asta mai ales după ce vezi reacția vecinilor cărora le-ai speriat în aşa hal pisica încât a început să latre şi să se dea la om.

LĂSAȚI UN MESAJ

Adaugă un comentariu
Introdu numele aici