Horoscop 01-7 Octombrie 2018

0
62

Peşti

Astăzi o să ai mici necazuri. Primeşti o citaţie pentru un proces de paternitate. Te revolți, pentru că pe studenta-mamă de la ASE n-ai întâlnit-o decât de două ori, o dată cu ocazia unui gangbang și o dată după o oră la baie când vă spălați. Dar n-ai de ce să te-agiți! Una la mână că nu te cheamă Nelu şi doi la mână eşti Ioana şi n-ai cum fi tată. Cel mult mătușă…

Berbec

Condiţia ta fizică lasă de dorit, lucru ciudat pentru un student la IEFS… Şi fizicul lasă ceva… urme prin casă că nu te-ai şters pe picioare, nesimţitule! Te bate gândul să fugi în vest. Eu zic să mergi încet, cu paşaport, că altfel te bate un grănicer, nu gândul.

Taur

Pentru că ești student la relații internaționale, astăzi ţi se-arată o întâlnire de afaceri. Este vorba de o cină a unor investitori turci. Tu eşti chelnerul. Da’, vorba turcului: „Sugiuc, cafe, başcan, bairam, peşcheş nietsam!” Adică mai degrabă scoţi o bășină de la un cal mort decât un bacşiş de la un turc viu.

Gemeni

Azi o să-ţi aduci aminte lucruri pe care ai vrea să le uiţi. Ca de exemplu faptul că-i datorezi unui coleg de la Fizică 200 RON. Nasol e că uiţi lucruri pe care ar trebui să le ţii minte. Cum ar fi în care dintre blugi ți-ai lăsat suta aia de euro? În ăia care-s acum la spălat sau în ăia rupți pe care i-ai aruncat ieri la gunoi?

Rac

Eşti dispus să accepţi donaţii. Mai trebuie să găseşti persoana dispusă să le facă. Pe Bill Gates l-ai scăpat, c-a donat câteva milioane unui ONG. Drept răzbunare laşi Windows-ul deschis, să se consume. Din fericire el nu are nimic. Din păcate tu contractezi o răceală.

Leu

Vrei să-ţi diversifici viaţa de cuplu. Pentru asta i-ai cumpărat prietenei Kamasutra… şi ţie o bere. Deseară o să regreţi gestul. O să ieşi foarte greu din poziţia şarpelui ca să ajungi la baie… că berea era stricată.

Fecioară

E vremea cumpărăturilor dacă ești student la Mecanică. Ai vrea să cumperi o pereche de chiloţi de import că sunt mai ieftini şi nu fac bătături. Din păcate, trebuie să te mulţumeşti cu o pereche autohtonă care e mai scumpă… Te consolezi cu gândul c-ai încurajat industria românească. Atât textilă cât şi farmaceutică, c-o să ai nevoie de vazelină antiiritaţie.

Balanţă

Dacă ești student la Chimie Alimentară îţi învingi frica ta ancestrală de apă şi faci prima baie în vană. Bineînţeles, după ce ţi-ai luat vesta de salvare… adică aia de brancardier. Mai trebuie să scapi şi de răul de înălţime şi poţi să urci în camera ta din cămin la etajul 4, c-ai dormit destul în pivniţă.

Scorpion

Succesul ţi se citeşte pe faţă. O să remarce toţi colegii tăi de an de la Medicină. E şi greu să nu vadă urmele de zacuscă de pe lângă urechi, ceea ce însemnă c-ai reușit să deschizi borcanul din geam, adică a fost un real succes, pentru că niciunul din colegii de cameră n-au reușit asta.

Săgetător

Eşti nemulţumit că deși ești în anul 3 la Zootehnie, nu ai un animăluţ de casă asupra căruia să-ţi reverşi toată afecţiunea… Da’ ce, vrei să spui că viermii intestinali de care te tratezi sunt plante?

Capricorn

Având în vedere că ești anul 2 la Electro te-ai hotărât să nu mai aştepţi meşterul şi să-ţi repari singur instalaţia electrică… Bravo ţie! Să nu te miri dacă atunci când deschizi frigiderul ţi se stinge lumina în bucătărie şi nici dacă-ţi porneşte stația de amplificare atunci când stingi televizorul…

Vărsător

Astăzi vrei o schimbare… Ca atare renunţi la şosetele de săptămâna trecută, chiar dacă-s de la mă-ta, asta pentru că până și un student de la Informatică își mai schimbă ciorapii din an în Paști. Cu ocazia asta te gândeşti să te faci blond. La cât păr ai ieşi mult mai ieftin dac-ţi lipeşti autocolant galben.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Adaugă un comentariu
Introdu numele aici