Horoscop 08-14 Octombrie 2018

0
94

Peşti

Se zice despre studenții la Poli că-și cam dau aere. Aerul tău de cuceritor se combină astăzi cu aerele pe care ţi le dai involuntar… Fasolea-i de vină. Sau varza? Din păcate amestecul nu-ţi este favorabil şi domnişoara vizată nu se lasă impresionată… se lasă moale… Dă-i două palme că-şi revine!

Berbec

Azi te afli la început de drum… Încep cursurile! De fapt eşti la început de drum de vreo 5 ani de când te-ai mutat la capătul străzii. Tonusul tău optimist nu este justificat. O să-ţi dai seama de asta pe la amiază când rămâi fără mâncare la cantină. Zi mersi că măcar ai mai prins un covrig la simigeria din colț! Și ăla aruncat de o studentă la Drept care se consideră suficient de grasă ca să intre în tiparele viitoarelor magistrate.

Taur

În calitate de student la Finanțe-Bănci eşti hotărât să faci bani din orice… După câteva încercări cu plastilină şi hârtie igienică, te laşi păgubaş. Bine că nu te laşi pe tânjală, că tânjală îi cam subţire şi cădeaţi amândoi.

Gemeni

Pasiunea ta pentru dulciuri îţi joacă feste. Dacă ţi-ar juca o învârtită sau Căluşul ar trebui să te mire… Ca atare, îţi dai toţi banii pe prăjituri şi nu-ţi mai rămâne nimic pentru produsele de slăbit. Celebra expresie rusească ”Grasă și frumoasă” nu ți se aplică. Tu ești doar grasă.

Rac

Călătoria în Spania pe care o aşteptai atâta se contramandează. Ca-nceput școala, nu de alta. Dar dacă tot vrei să culegi căpşuni, că doar de aia te-ai înscris la Horticultură, du-te-n piaţă şi ia nişte ridichi, că nu cred că mai găsești căpșuni! Spre seară ţi se fac ochii mici şi prietenoşi. Asta de la naşterea grea. Că ştii tu cum e cu orezul…

Leu

De dimineaţă ai o gâlmă-n gât care nu-ţi aparţine. După ce-ţi scoţi şoseta colegului de cameră o să respiri mult mai uşor. Și-o să şi poţi înghiţii… Stai, nu încă! Na, te-ai grăbit şi ai înghiţit și perechea… Staţi-ar în gât! Că tot ți-a stat în gât, te oferi ca material didactic la cursul de ORL…

Fecioară

Întâlnirea pe care o ai de dimineaţă cu o cunoştinţă te emoţionează. Dar ce vrei, nu ţi-ai mai văzut tatăl de când îţi era unchi… Starea emotivă se păstrează şi la facultate unde plângi din te miri ce… Ţie ţi-a trebuit să te faci bocitoare part time.

Balanţă

Planurile tale de a ieşi-n faţă eşuează. Încearcă să te bagi, nu să ieşi, că la asta te pricepi cel mai bine. Eventual mai ia lecţii de la nesimţiţii care fac din asta un titlu de glorie… Dar să ştii că uneori ieşitul în spate poate fi mai inspirat. Mai ales când se cer voluntari pentru curățenie pe lângă cămin.

Scorpion

Dimineaţă îţi descoperi un nou talent… Nu, nu aia, aia-i ruşine, nu talent… Înveleşte-te la loc! Spuneam că-ţi dai seama că ai voce. Asta când îţi scapi fierul de călcat pe picior. Mai lasă-l să cadă de câteva ori poate pui de-o piesă. Că doar ești la Conservator, ce dracu’?

Săgetător

Eşti fenomenal! Eşti nemaipomenit! Eşti genial! Numai un student la Medicină putea să folosească pălinca la dezinfectat tirbușonul cu care scoate dopul unei sticle de vin. Și-apoi te miri că-ți trag ardelenii pumni în freză!

Capricorn

Se spune că orice picior în fund e un pas înainte. Atunci înseamnă că rafala pe care o primeşti de la colegi pentru faptul c-ai fost singurul prezent la cursul festiv te va propulsa direct în funcţia de șef de an.

Vărsător

Familia are nevoie de serviciile tale azi. Nu-ţi place să dai în oameni da’ dacă altfel nu poţi recupera suma datorată, n-ai încotro… Nu ştii niciodată când ai nevoie de Familie, că azi-mâine începe sesiunea. Şi Naşul o să fie mulţumit că are un fin la Educație Fizică…

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Adaugă un comentariu
Introdu numele aici