Horoscop 17-22 Septembrie 2018

0
113
horoscopul studentului

Berbec

Dimineaţa mohorâtă şi ploioasă de azi se datorează faptului că cei de deasupra şi-au scos covorul la uscat pe geam. De acolo senzaţia de înnorat şi prezenţa ploii… Dacă mai pui şi faptul că te-ai trezit cu tabla de şah pe ochi atunci o să realizezi de ce vezi viaţa în alb şi negru.

Taur

De azi eşti din nou în cărţi. Că ți-ai adus aminte că mai ai o restanță. Cu această ocazie iei de băut că de dat nici nu poate fi vorba la cât eşti de zgârcit.

Gemeni

Astăzi, că tot mai ai un pic de vacanță, declari zi de îngrijire a animalelor de casă. Aşa că schimbi apa la peşti… cu bere, speli câinele… cu brosca ţestoasă epileptică, aşa, că face şi spume, înfunzi pisica în WC şi calmezi hamsterul agitat. Cu lopata.

Rac

În sfârşit o zi bună. Poţi începe să-ţi faci valiza pentru facultate. Pentru asta, ai găsit în gunoi niște placaj și carton iar clei îți dă taică-tu. Ziceam că e zi bună pentru că până acum n-aveai valiză, numai plase de rafie.

Leu

Stai prost cu finanţele aşa că apelezi la ajutorul celor din casă. Ai tăi n-au de unde iar câinele n-are drept de semnătură în bancă. Te sponsorizează însă bună-ta dar pentru asta trebuie să porţi un tricou cu poza ei. Pe stradă te întreabă copiii de unde ai tricoul ăsta cool cu Predator.

Fecioară

Ca să-ți mai faci niște bani până începe școala te-angajezi la o firmă de protecţie şi pază contra incendiilor. Deoarece ai voce bună, va trebui să suplineşti absenţa sirenelor de la unele obiective. Ca să-ţi îngrijeşti vocea, apelezi la prune. Adică le mănânci, să nu mă-nţelegi greşit! Din păcate acum trebuie să-ţi îngrijeşti fundul, c-ai mâncat prea multe…

Balanță

Ai grijă cu ce te-mbraci astăzi! Una la mână că s-ar putea ca nylonul să te opărească şi doi la mână nici surorii tale nu cred că-i convine că-i tot iei chiloţii tanga… Dacă ești o ea, tu să ai grijă unde te dezbraci!

Scorpion

Azi noapte te-ai visat student la Teologie. Se făcea că ești la restanță, proful te-ntreba ceva, tu-ți făceai cruce, apoi tu răspundeai și își făcea el cruce…

Săgetător

O vorbă românească spune că gura bate fundul. Nimic mai adevărat în cazul tău. Dacă ştii că vorbeşti în somn şi pe prietena ta o apucă treaba mică la miezul nopţii, nu-i mai spune c-ai fost la Dudu să-nvățați pentru restanță când tu ai fost la bere cu colegii.

Capricorn

Eşti foarte necăjit că nu câştigi la Loto, aşa că te-ai hotărât în sfârşit să joci şi tu. Deşi te credeai lipsit de noroc, faptul c-ai călcat în ceva te contrazice. Păi da, că puteai călca în ăla uman de lângă el, mult mai mare…

Vărsător

Talentul tău actoricesc dă pe dinafară azi, nu degeaba ești la UNATC. După figura pe care-ai adoptat-o când ţi-a cerut cerşetorul ăla bani nu te mira că până la urmă ţi-a dat el.

Pești

O moştenire de la o mătuşă te pune pe roate. E drept că mai aveai o trotinetă da’ calu’ de căpătat nu se caută la dantură că nu eşti stomatolog veterinar… Vrei s-o suni să-i mulţumeşti dar oricum acolo unde-i acum n-are telefon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Adaugă un comentariu
Introdu numele aici