Horoscop 24-29 Septembrie 2018

0
123
horoscopul studentului pesti

Berbec

Te ţii de glume de dimineaţă. Pentru că nu poate fii decât o glumă chestia aia de care te ţii. Lasă, nu dispera, nu toată lumea poate fi superdotată.

Taur

În sfârşit ai dormit bine! Şi asta numai pentru că n-ai mai ţinut pastilele de somn lângă alea de mers burta şi ca atare nu le-ai mai încurcat. Frigiderul îţi face cu ochiul. Dă-l dracului de obsedat și exhibiționist, că-i gol tot timpul! Spre seară îţi aduci aminte că n-ai luat pilulele de cap. Din păcate, iar n-o să dormi la noapte pentru că le-ai încurcat cu pilulele de burtă pe care le-ai mutat de lângă somnifere. Ghinion!

Gemeni

Astăzi te lipeşti de o afacere! Ce, vrei să spui că guma de mestecat n-a fost o afacere pentru ăla care-a inventat-o? Vânătaia de la ochiul drept cu care te-ai ales aseară la bar nu se mai vede… din cauza cucuiului care ţi-a ieşit de la lovitura cu capul în noptieră de azi-noapte care-i ţine umbră.

Rac

După zile întregi de dezmăţ culinar azi e cazul să fi mai cumpătat. Gata cu pufarinii, pufuleţii şi eugeniile! Ar fi cazul să mănânci şi tu mai sănătos, că azi-mâine începe școala. Pentru asta îți întrebi mama de sarmalele alea stricate. Ea o să-ţi răspundă să le mănânci sănătos că şi-aşa le dădea la porci. Cum îţi spuneam, nu?

Leu

Motiv de bucurie pentru tine! Ai scăpat de pesta porcină! A mai rămas gripa aviară şi boala vacii nebune și dacă te ocolesc şi astea atunci poţi să spui că ești un student la Veterinară norocos la restanță!

Fecioară

Astăzi te decizi să faci curăţenie în sfârşit. Arunci tot ce-i vechi, inclusiv pe bunică-ta, că deja e de 3 luni moartă în fereastră şi pute. Oricum, poştaşului care-i aducea pensia nu-i mirosea ceva bine. Oricum, banii ăia or să-ți prindă bine la facultate…

Balanță

Ziua de azi începe cu o veste bună! Ți-a venit! Dacă ești fată, te bucuri că stăteai cu stres. Dacă ești băiat, te miri, că așa ceva n-ai mai pățit…

Scorpion

O durere lombară mai veche de care-ai crezut c-ai scăpat recidivează. De această dată la gât. De aceea îi faci o vizită unui prieten de la Medicină care-ţi rămăsese dator c-o consultaţie de anul trecut. Îl consulţi într-o problemă legată de o tipă de la Filo cu care vrei să ți-o tragi şi el îţi spune că da.

Săgetător

Pentru că Marte s-a ascuns după Jupiter şi Venus face conjuncţie cu Saturn, Luna va fi puţin debusolată. Asta te va face să te-ntrebi de ce dracu’ te-ar interesa pe tine așa ceva? O umbră care nu-i a ta se izbeşte de uşă. Era o umbră de îndoială!

Capricorn

Începi dimineaţa cu câteva exerciţii de înviorare. Că le putem spune aşa mişcărilor tale haotice de extragere de sub prietena ta supraponderală, nu? Te întrebi în continuare dacă nu cumva toate studentele de la chimie alimentară sunt cobai de testare a alimentelor sau doar ai tu ghinion să dai peste a treia agabaritică de la aceeași facultate…

Vărsător

Astăzi o să ai o zi plină de evenimente. O să ţi se ardă ouăle, nu… nu opărească, ardă am spus, o să te tai la bărbierit, că mai bine foloseai lama, nu brişca, o să câştigi la loz în plic… încă un loz care-i necâştigător, o să-ţi găseşti chiloţii ăia roşii pe care i-ai pierdut anul trecut şi care nici măcar nu-s ai tăi că tu nu porţi boxeri. Da’ important e ca tu să fii sănătos!

Pești

Dacă ești blondă, o să ai o săptămână plină de surprize. În primul rând o să te surprindă prietenul tău cu prietenul lui, apoi o să te surprindă faptul că deși tu te-ai culcat seara cu unul, dimineața te trezești cu trei în pat, și nu în ultimul rând o să te surprindă c-ai reușit să numeri până la trei. Dacă nu ești blondă, ți se potrivește horoscopul de la Vărsător… Iar dacă ești bărbat, mai bine ai rezolva-o pe blondă decât să-ți pierzi vremea cu predicțiile astrale!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Adaugă un comentariu
Introdu numele aici