LOADING

Type to search

Student Story

Iubire incendiară între un profesor și o studentă

iubire incendiara intre o studenta si un profesor
Am primit la redacție acest mesaj, și am decis neapărat că trebuie să îl împărtășim cu voi. Atenție!!! Se deschid ghilimelele “Și nu, nu m-am CULCAT cu profu’, dacă asta aștepți. Filtra complicat, îi plăceau jocurile de cuvinte.
Îi plăcea să se uite la fundul meu când veneam în sala de curs, ahh…și cum puteam fugi de privirile sale obsesive, decât așezându-mă rapid jos…Jucam și eu la fileu, nu coboram așa ușor și de fiecare dată îl priveam atent în ochi când vorbea, îl urmăream ca să îi acord atenție, totul gravita în jurul meu. Eram favorita sa și nu eu afirmam asta, ci colegii care deja șușoteau.
A fost un fel de iubire incendiară purtată doar în cuvinte și priviri, pentru că nimic nu s-a consumat în pat. Nu au fost avansuri sau șantajuri, ci a fost doar o amintire pentru viață. Care, în ultimele săptămâni de cursuri, din anul III s-a încheiat prin a-mi spune pe nume: “A., eu nu pot să te oblig să mă iubești”, iar de aici totul a rămas o enigmă.
Ce aș fi făcut dacă oare chiar mi-ar fi spus pe față sentimentele. Oare eu am fost “o perversă” care s-a jucat cu atenția pe care o dorește orice studentă ca să obțină note bune, ori am fi trăit o poveste de iubire incendiară între un profesor și o studentă. Cine poate știi… Doar timpul” – mesaj de la o fostă studentă, care ține să își păstreaze anonimatul.
Tu ai trăit o astfel de poveste sau una și mai cu patos? Vrei să fie cunoscută de toți, să învețe din ea sau de ce nu să se amuze? Dă-ne de veste într-un mesaj pe Facebook.
Putem vorbi despre toate ca între prieteni.

Ai aflat?

Student News a lansat prima platformă online de meditații pentru studenți

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *