LOADING

Type to search

Student Story

M-am uitat în telefonul iubitului meu din facultate în timp ce dormea

telefonul iubitului meu

    Îmi imaginez la ce vă gândiți: „Ce fel de persoană citește mesajele iubitului? Sau unde e încrederea în el?“. Deși știu că ceea ce am făcut a fost greșit, îmi asum acțiunile din ziua respectivă. De ce? Pentru că aveam un presentiment; cu toate că l-am ignorat luni în șir, la un moment dat trebuia să aflu dacă acel presentiment e adevărat sau nu. 

    Întotdeauna am crezut că încrederea este cheia oricărei relații, motiv pentru care nu obișnuiesc să verific telefonul iubitului. Dar, trei ani de relație cu el m-au făcut să îmi încalc această regulă. 

    Ca orice relație, totul începuse frumos… Eram în primul an de facultate, mă înscrisesem la ASE și eram entuziasmată de noul drum pe care urma să îl parcurg. Încă de la primul curs îmi atrăsese atenția un coleg. Zilnic mergeam la cursuri doar ca să îl văd, până când, la un curs se așează lângă mine. Am început să vorbim, iar mai apoi să ieșim și fără să îmi dau seama eram îndrăgostită lulea de el. 

     Relația decurgea perfect, până într-o zi… Era a treia noastră aniversare a relației și am decis să o sărbătorim într-un mod mai noncomformist. Așa că am ieșit împreună cu el și cu câțiva prieteni de ai lui (Nu îi mai întâlnisem pe acești prieteni până acum). Am mers la clubul nostru preferat și ne-am așezat toți la masă. La un moment dat iubitul meu merge să mai ia băutură, iar eu rămân la masă cu prietenii lui. O tipă, care se afla cu noi, începe să mă întrebe: 

    „Și ce i-ai luat iubitului tău de ziua voastră?”

    „I-am cumpărat parfumul lui preferat.” Suntem de mult împreună și deja i-am luat tot ce se putea lua, așa că am zis că sigur nu voi da greș cu asta.

    „A, draguț… Și el ce ți-a luat?” 

    „El nu mi-a luat nimic.”

    „Ce? E prima voastră aniversare și nu ți-a luat nimic? Nu se poate!”. Începusem să râd, eram de trei ani cu el și ea credea că e prima noastră aniversare. Tocmai când dau să clarific situația, continuă.

     „Știi, fosta lui te-a stalkerit puțin după ce a văzut o poză cu voi doi.” Am rămas surprinsă de ceea ce tocmai îmi spusese și am întrebat-o când au fost împreună. „A fost de mult, cam acum un an jumătate, cred.” îmi răspunde ea. Pur și simplu rămăsesem fără aer. Nu puteam să concep așa ceva. Singurul lucru care îmi trecea prin minte în acel moment era că mă înșelase. Simțeam că întreg universul meu se prăbușise și nu știam cum să reacționez. 

       După ce iubitul meu s-a întors cu băuturile, am plecat amândoi acasă. Am mers la apartamentul lui și l-am întrebat de ce mă înșelase. S-a blocat pentru o secundă și m-a întrebat de unde scot aberațiile astea. I-am povestit tot ce aflasem la club. Puteam să văd cum fierbe de nervi. A început să îmi explice că tipa respectivă era doar o prietenă, care era obsedată de el și cu siguranță născocise toate acele lucruri despre el. 

      În cele din urmă alesesem să îl cred, cu toate că îmi treceau zeci de întrebări prin cap, „De ce fata aceea crezuse că e prima noastră aniversare?”, „Nu le spusese prietenilor nimic de relația noastră?”, „Chiar fusese împreună cu acea fată?”, „Mă înșelase sau nu?”. În lunile ce au urmat ne-am prefăcut că acea discuție nu avusese loc, dar ceva se schimbase la el. Era distant, își schimbase parola de la telefon și ieșea mult mai des, iar eu nu mă puteam gândi decât la un singur lucru: MĂ ÎNȘALĂ DIN NOU. Așa că m-am decis să aflu odată pentru totdeauna dacă e adevărat sau nu. 

     Într-o seară, când rămăsesem singură în camera de cămin, l-am chemat la mine sub pretextul că vom face sex. După ce a ajuns era tot concentrat asupra telefonului, așa că i l-am luat din mână, asigurându-mă că a rămas deschis și am început să îl dezbrac. Îl sărutam și mă concentram asupra telefonului. TREBUIA SĂ RĂMÂNĂ DESCHIS. După ce am făcut sex, a adormit instant, moment în care am început să îi citesc mesajele. Mă simțeam groaznic, căci nu găsisem nimic.

Se pare că totul era doar în capul meu… mă simțeam mizerabil și nu îmi venea să cred că îl învinuisem pe nedrept. Tocmai voiam să îi închid telefonul când primește un mesaj de la o tipă Andreea „Hei! Ce faci iubitule? Îmi e așa dor de tine, aș vrea să fii aici ca să pot să te sărut.”. Pur și simplu am înnebunit.

L-am trezit chiar în momentul acela, țipând la el și arătându-i mesajul. L-am scos afară din cameră și i-am închis ușa în nas. Plângeam și nu îmi puteam da seama de ce îmi făcuse asta. Peste vreo oră i-am dat mesaj „Ne despărțim, nu mai avem ce discuta!”. Următoarea zi vine la ușă cu flori și își cere iertare. Îmi spune că mesajul era pentru un prieten care își pierduse telefonul și i-l împrumutase. Bineînțeles că nu l-am crezut și i-am închis ușa în nas. 

 Follow us on instagram:

instagram

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *