LOADING

Type to search

Umor

Ultima fiță la BIOCEL! După emisiuni fashion la televizor, aparatura de laborator va fi Dolce & Gabbana!

bravo ai stil

Inițiativa unei profesoare mare amatoare de modă de a difuza emisiuni de fashion la televizorul de la Biocel a fost bine primită de studentele de la medicină. O studentă a mers chiar mai departe și a solicitat o emisiune culinară dar a fost rapid anihilată de colege. Până la următoarea mișcare n-a mai fost decât un pas: au apărut microscoape cu cristale Swarowski și spectrometre Dolce & Gabbana.

”Este super! Am parcurs deja primele doua sezoane Bravo, ai stil! Doamna profesoară a zis să reținem citatele Ralucăi Bădulescu că s-ar putea să ne pice la examen…”, ne-a declarat entuziasmată Virginica G. din anul III. ”Eu mi-am și găsit titlul lucrării de licență: Machiajul de seară la virusul febrei tifoide! Nu-i așa că-i piesă?”, ne-a spus batând veselă din palme Minodora S. din același an…

Inițiatoarea fashion-lab-ului ne-a declarat între două ședințe foto: ”Am vorbit deja la decanat ca să introducem în programă un curs opțional de asortare a găinilor Gât Golaș de Transilvania la tenul bolnavilor de hepatită. Iulia Albu va ține câteva prelegeri pe această temă…”

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *