LOADING

Type to search

Umor

BREAKING NEWS! Scandal imens la Mc Donalds între o studentă și o secretară!

scandal secretare si studente

Aflându-se într-o seară la coadă la McDrive, o secretară de la ASE, exasperată de „viteza” cu care se mișca rândul, a început să claxoneze și să înjure. O studentă aflată cu două mașini mai în față a recunoscut-o și s-a oferit să-i achite și comanda ei când a ajuns la casă.

Faza drăguță a fost că în momentul în care a ridicat produsele comandate, le-a luat și pe cele ale secretarei. Aceasta, nervoasă, a renunțat să mai stea încă o dată la coadă și s-a culcat flămândă.

„La început, am fost sictirită rău. Stăteam la coadă de aproape o oră. Credeam că donșoara vrea să-mi facă cinste cu-n meniu… Când colo, a plecat și cu comanda mea. Ca să mai stau o dată la coadă trebuia să înconjor două bulevarde și la cum conduc eu sigur luam o amendă sau făceam vreun accident.

Așa că în seara aceea n-am mai mâncat nimic, nici de ciudă. Mă gândesc să repet mișcarea, adică să mai stau la coadă la McDrive și când ajung la casă să nu mai plătesc…”, ne mărturisește secretara uitându-se cu jind la o jumătate de grisină pe care se băteau doi porumbei.

„Am văzut-o pe madam secretară la coadă, claxona și înjura mai ceva ca tata când îi bea mama țuica și-am zis să-i trag clapa. Mai ales că o știam de la facultate, iar comportamentul ei m-a enervat de fiecare dată când mă duceam la secretariat să las o foaie. Așa m-am ales cu două meniuri pe care am fost nevoită să le mănânc.

Zgârcita nu și-a comandat cartofi prăjiți și-a trebuit să-mi fac eu acasă, că nu mănânc gol double cheeseburgerul ei…”, ne povestește Raluca din anul 3 în timp ce despacheta un dildo pentru adulți proaspăt adus de curier.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *