…fie că tânjești după colega de la parter, fie că privești lung la colega de la altă grupă sau la o boboacă creață de la Drept, viața de student te poartă într-un periplu erotic ce face ca efectiv să uiți de toate examenele, verificările și ce e cel mai bine… de sesiune.

În viața de student, apare mai devreme sau mai târziu dezvirginarea minții. Încetul cu încetul începi să guști din aventurile încă nerevelate pe perioada când erai licean. Din studentul ăla care la început își dorea să fie best of the best devii un pescar sentimentalist! Fie că o cauți pe Instagram pe colega de la parter, fie că te uiți pe bulevard după blonda de la West Gate, senzațiile devin din ce în ce mai puternice și parcă nu știi cum să faci pasul.

După prima noapte în club, primul shot de vodka, simți deja cum totul a trecut și așa ajungi, în mod cert, să uiți de primul test, apoi prima verificare semestrială și când te trezești ajungi direct în sesiune.

Buzele ei roșii, sânii mari și fundul bombat te fac să te pierzi în „noaptea minții” din care nu mai ieși, fiind mereu într-o luptă sinestezică, o luptă între chinul de a apuca un 5 vs o noapte alături de nimfa care te cheamă în jocul ei iar și iar.

Surpriză! Cu câțiva pași ai devenit un adevărat student Don-Juan! Fii discret, elegant și inteligent!

Nu te descuraja niciodată! Timp va fi întotdeauna pentru toate! Tu doar bucură-te de ce ai!

…vorba aia… Nu lăsa pe mâine ce poți… azi!

Cheers!