LOADING

Type to search

Umor

Captură impresionantă în Regie! Aproape un kil de făină albă „suflată”de sub nasul unor studenți

faina descoperita in regie

Un grup de studenți de la ASE și Poli au fost surprinși de poliție în timp ce trăgeau pe nas făină albă în spatele căminelor din Regie. Acțiunea s-a petrecut după miezul nopții, la pont. Printre cei reținuți se afla și Gelu, un student care, văzând ce se întâmplă, a adus două ouă și niște pesmet, crezând că se pune de-un șnițel.

„Ne-a fost frică să nu ne trimită în online și noi să n-apucăm să tragem pe nas măcar o dată. Pentru fete e ușor, că ele doar comută între ferestrele de videochat și curs, dar noi? Ni s-a cam făcut aluat în nări dar măcar am dat bine în poze de pus pe Facebook, albi la nas…”, ne mărturisește Laurențiu din anul 2.

„Eu eram afară cu portarul și degustam o pălincă de autorizare pentru loc în cămin, adusă de un sălăjean care n-a mai încăput la Cluj. Asta pentru că la noi în cămin nu se consumă alcool. Ne-au săltat pe toți, la kilogram…”, ne spune decanul de la Marketing, lustruind un dop de plută.

Vlăduț, un boboc, recunoaște: „Eu, cu pontul… Știți, de ciudă c-au râs de mine că nu pot trage pe nas. Am sechele de când am mirosit praful de copt al lui bunica și mi s-a făcut nasul cât al lui Moroșanu după ce l-a caftit Freddy Kemayo”.

———–

instagram FOLLOW US!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *