Cursurile de la ASE nu sunt întotdeauna cele mai atractive și dinamice, ca atare unele au efect soporific asupra studenților.

Ca să evite apostrofările cadrelor didactice, un student din anul 3 a avut o idee genială: a palmat uniforma unui paznic din incinta facultății în timp ce acesta dormea și s-a îmbrăcat cu ea. În acest fel nimeni n-a mai avut treabă cu el și-a putut să-și facă somnul de frumusețe.

”Am văzut că cineva doarme la cursul meu pentru c-am auzit sforăitul… Apoi i-am văzut uniforma și asta era deja o imagine cu care suntem obișnuiți cu toții, pentru că-i vedeam dormind pe paznici cât e ziua de lungă prin te miri ce colțuri.Nici o clipă nu mi-a trecut prin cap c-ar fi un student de-al meu…”, ne-a mărturisit un cadru didactic în timp ce-și pieptăna chelia.

”M-am trezit brusc din cauza frigului! Eu știam c-am închis geamul pe coridor, așa că nu mică mi-a fost mirarea când m-am văzut în chiloți și maieu.

Mă gândeam că i-ar m-oi fi îmbătat și mi-am pierdut hainele la poker…”, ne-a declarat paznicul în cauză, ungându-și o felie de pâine cu zacuscă și sughițând mărunt…