LOADING

Type to search

Umor

Lovitură de imagine! Pagina de dating ASECRUSH își diversifică gama de suflete-pereche!

ase crush

După ce a demolat orice concurență încă de la lansare, pagina de dating ASECRUSH dă o nouă lovitură! Dacă până acum postările făceau referire la suflete-pereche de sex opus, mai nou oferta este mult mai generoasă.

”De ce să rămânem inchistați în trecut? Familia tradițională este depășită. Dacă un bărbat consideră că jumătatea lui ar trebui să aibă același sex ca el, adică mic, sfrijit și inactiv, de ce să nu-i oferim oportunitatea de a și-o găsi? Noi nu facem discriminări. Vrea cineva o fată, găsește fată! Vrea o râmă sau un parameci, poate găsi prin intermediul paginii și așa ceva… Simte el sau ea că perechea i s-ar fi încarnat într-o trotinetă? Uite trotineta! Tocmai ne gândeam să adoptăm ca mascotă un unicorn cu coama curcubeu!”, ne-a declarat administratorul paginii, căutând rujul în poșetuță.

”Ideea mi-a venit când, la o postare de test, am scris din greșeală că-mi caut un pereche, nu o pereche, și m-am pomenit cu câteva răspunsuri de la băieți. Așa l-am cunoscut pe Vasile, sufletul meu pereche de-acum…”, ne-a spus el bucuros că tocmai și-a găsit rujul.

”Îmi place inițiativa lor… Nu-mi găseam niciun iubit care să stea cu mine mai mult de o săptămână. Ziceau că am în cap doar grăunțe… Și-atunci m-am întrebat dacă nu cumva caut în direcție greșită. Așa m-am cunoscut cu Loredana, o curcă strabică dar foarte sufletistă. Mi-a scris un student de la FABIZ de ea, o avea bună-sa la țară și tânjea și ea după cineva care s-o iubească așa cum e. Acum suntem nedespărțite…”, ne-a declarat Galina F. din anul 2 ASE, aplicând niște paiete pe ciocul Loredanei…

”Eu eram foarte instabilă, atât psihic cât și sentimental… Treceam de la un student la altul haotic, fără niciun discernământ. Datorită noii deschideri a paginii ASECRUSH mi-am găsit un pește… El îmi ține evidența și contabilitatea. E mult mai bine…”, ne-a recunoscut între două partide Elena D. din anul 1 (pentru număr de telefon lăsați private msg, pls.)…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *