LOADING

Type to search

Umor

Senzațional! Un nou film cu Batman se va filma în București, mai exact în căminul  ASE Belvedere!

Echipa noastră a surprins pe ascuns câteva secvențe din viitoarea peliculă ”Batman: The Day After” pe care DC Comics o filmează în aceste zile la București, mai exact în căminul ASE Belvedere. Deoarece Christian Bale nu-l mai joacă pe Bruce Wayne, înlocuitorul acestuia, Ben Afleck a fost surprins într-o pauză de filmare, odihnindu-se.

”Cei de la studiouri au fost încântați când au văzut locația. Ne-au rugat chiar să nu intervenim cu nimic, mizeria de-acolo fiind exact ce le trebuia. Când au văzut și gândacii, au lăsat și-un bonus, că i-am scutit să mai contracteze catering…”, ne-a declarat o persoană din conducerea facultății.

În peliculă joacă și Relu, student în anul 3 Marketing: ”A fost o surpriză pentru mine faptul că m-au solicitat să joc rolul principal! La audiție m-am prezentat atât de mahmur, că fusesem cu o seară-nainte la un chef la Poli, încât pe loc le-am și sugerat titlul filmului, ”Batman: The Day After”. Pe scurt, acțiunea se concentrează pe ziua de după un chef cu alcooale, în care eroul, adică eu, încearcă să se dreagă cu ciorbă de burtă și zeamă de varză murată. Ben Afleck trece în planul doi, el fiind ocupat mai tot timpul cu mâncatul gândacilor…”, ne-a mărturisit acesta.

”Uau, Ben Afleck! M-am udat toată când l-am văzut acolo-n colț… că m-am speriat atât de tare încât mi-am vărsat olița în poală…”, ne-a spus între două damfuri de bere nepasteurizată Luiza din anul 2.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *