LOADING

Type to search

Umor

Tentativă de învățat într-un cămin studențesc, înainte de sesiune

tentativa de invatat inainte de sesiune

Tulpina germano-japoneză  a coronavirusului lovește și la noi!

După câteva eșecuri în a infecta muncitorii români, tulpina germano-japoneză  a coronavirusului, care avea ca efect creșterea chefului de muncă, s-a reorientat. Văzând că muncitorii sunt imuni la așa ceva, virusul s-a upgradat la un IQ superior.

Astfel, primul student afectat de noua tulpină a fost depistat într-un cămin din Regie. Acesta a fost descoperit de către DSP stând cu burta pe carte, într-o tentativă de a învăța înainte de sesiune.

Transa educațională în care se afla a putut fi eradicată doar cu ajutorul unei beri pe care unul dintre medici o avea la el. A fost singurul element la care studentul a reacționat. Ca dovadă că virusul i-a atacat cerebelușul mezenter și mes enfants, medicii au constatat că materia pe care o tocea studentul era de anul trecut.

Supus unor investigații prin rezonanță magnetică, studentului i s-au descoperit pe creier, pe lângă link-uri de site-uri porno, urme de materie nepredată încă la nivelul anului său.

Medicii sunt de părere că, în doar două săptămâni, cu câteva ieșiri la bere cu băieții, orice urmă de intenție de învățare va dispărea. Astfel, studentul va putea reveni la normal, fără a mai fi considerat un „freak” de către colegi…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *