bravo ai stil

Inițiativa unei profesoare mare amatoare de modă de a difuza emisiuni de fashion la televizorul de la Biocel a fost bine primită de studentele de la medicină. O studentă a mers chiar mai departe și a solicitat o emisiune culinară dar a fost rapid anihilată de colege. Până la următoarea mișcare n-a mai fost decât un pas: au apărut microscoape cu cristale Swarowski și spectrometre Dolce & Gabbana.

”Este super! Am parcurs deja primele doua sezoane Bravo, ai stil! Doamna profesoară a zis să reținem citatele Ralucăi Bădulescu că s-ar putea să ne pice la examen…”, ne-a declarat entuziasmată Virginica G. din anul III. ”Eu mi-am și găsit titlul lucrării de licență: Machiajul de seară la virusul febrei tifoide! Nu-i așa că-i piesă?”, ne-a spus batând veselă din palme Minodora S. din același an…

Inițiatoarea fashion-lab-ului ne-a declarat între două ședințe foto: ”Am vorbit deja la decanat ca să introducem în programă un curs opțional de asortare a găinilor Gât Golaș de Transilvania la tenul bolnavilor de hepatită. Iulia Albu va ține câteva prelegeri pe această temă…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here