LOADING

Type to search

Umor

Un profesor de la Politehnică pe PornHub! După relații interrasiale, un nou gen de relații rupe netul în rândul studenților.

vama veche 1 mai

După vacanța de Paști și 1 Mai, când canalele de specialitate au putut să-și mai tragă sufletul, iată că prima zi de cursuri a încins netul. Experimentații navigatori cu bătături în palme au luat cu asalt motorul de căutare preferat pentru a descoperii noi senzații tari.

Totul după ce un profesor de la Poli aflat și el în Vamă și în stare de ebrietate, la fel ca și auditoriul, a început să se laude că în fiecare an de 1 Mai vine pe litoral ca să ardă o profă de contabilitate de la ASE.

Mai mult de-atât, ei au fost filmați de către un student vigilent care astfel a devenit primul uploader al unui filmuleț XXX cu conținut explicit al unor relații interdisciplinare.

”Am fost pe fază, atâta tot! Imaginea e puțin tremurată, că smartphone-ul meu nu este Huawei P30 Pro și când miști dreapta tremură și stânga, mă-nțelegeți, dar se vede binișor. Sper să-mi dea niște credite cei de la PornHub pe chestia asta, că le fac trafic…”, ne-a declarat Virgil, anul 2 la Poli, autorul filmării…

”Super cool! Așteptăm și ceva intercourse mai hardcore, ceva între un seminarist ortodox și-un clopotar cu licență, ori între un prof de la zootehnie și vaca aia de la desen tehnic!”, ne mărturisește Neluțu din anul 1 în timp ce se dă cu cremă de față pe mâini…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *